Ko će pobediti IMUNITET ili rak Savetovalište

Датум објављивања: 31.10.2017   11:32 PM


UG za pomoć obolelima od karcinoma “Vera u Život”

Saznanje da bolujete od raka predstavlja za Vas šok, sav vaš svet se odjednom ruši to je nemoguće, to se uvek dešava nekom drugom a ne vama. Period kada Vam je predočena dijagnoza je period ispunjen užasom, beznađem, zbunjenošcu, besom, strahom.

Veoma je važno, sačuvati prisebnost, i preduzeti adekvatne korake. Takođe je veoma je važno da odmah krenete u akciju, svako odugovlačenje prikrivanje bolesti otežava vašu zdravstvenu situaciju.

Nažalost, obzirom na hiljade pacijenata koji su prošli kroz naše udruženje kod nas se generisalo iskustvo borbe protiv opake bolesti. Mi u Veri imamo znanje i iskustvo koje ćemo rado da podelimo sa Vama.

Lekari će Vam objasniti prirodu vaše bolesti i metodologiju koju zvanična medicina koristi u borbi protiv kancera. Takođe će Vam objasniti kako podići imuni status organizma koji je ključan u borbi protiv raka. Saznaćete zašto je detoksikacija i antiparazitski program veoma bitan u borbi protiv bolesti.

Psiholozi će Vam pomoći da se suočite sa spoznajom o bolesti i kako da se nosite sa njom, psihosomatska strana bolesti je očigledna. Negativna emotivna energija koja se javlja kod onkoloških bolesnika dodatno ruši imuni status organozma a samim tim i mogućnost za ozdravljenje

Ishrana igra veliku ulogu u borbi protiv bolesti, nutricionisti u Veri će Vas uputiti kako da se hranite primereno vašoj bolesti.

Alternativci će Vam objasniti kako se koristi alternativna terapija u borbi protiv bolesti, veoma često se tu prave ozbiljne greške koje na kraju imaju fatalni ishod. Znajte nekoliko stvari: “ono što je pomoglo nekome ne znači da će i Vama”; “Mnogo ne mora da znači da je dobro”; “Neznanje ubija”

Imunitet ili rak, ko će pobediti.

                                                     IZVOR TEKSTA :
                                                     ''Vera u život''